NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

VVS Rejsemontør til naturskønt område – Turnusordning, bolig og skattefordele.

VVS Rejsemontør til naturskønt område – Turnusordning, bolig og skattefordele.

 

NH Bemanding søger en eller flere dygtige og erfarne VVS-montører til en opgave i et naturskønt område af Norge. Har du lyst til at prøve noget nyt uden for Danmark, eller er du en erfaren rejsemontør?  Så kan den her opgave være lige i øjet. Det er VVS’eren der kan arbejde selvstændigt  med gåpåmod der er i højsædet. Vi har igennem 17 år skabt et stærkt netværk af dygtige VVS’ere og håndværkere i Norge, som du kan blive en del af.

Om Jobbet:

I jobbet kommer du til at gå sammen med enten nordmænd eller nogle af vores VVS’ere som vi har samlet i et hyggeligt dansk team på opgaven. Du skal lave nybyg af lejligheder og kommer specielt til at arbejde med sprinkler, MA rør og rør i rør. På opgaven er det påkrævet at have egen bil.

Faglige kvalifikationer:

 • Som ansøger skal du være faglært og have minimum 3 års erfaring som Rørlægger/VVS-montør
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Erfaring med sprinkler, MA rør og rør i rør/PEX

Vilkår

Betalt bolig med wi-fi. Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Hvert projekt har forskellig varighed, men vi sørger for at få dig fra det ene projekt til det næste. Der er skattefordele og mulighed for at arbejde igennem.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV og svendebrev(evt. vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 92 44 45 38

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : NH Bemanding registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut