NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

VVS-Montør til spændende rejseopgaver i Norge/Fri bolig, Skattefordele og turnusordning

VVS-Montør til spændende rejseopgaver i Norge/Fri bolig, Skattefordele og turnusordning

Nordisk Håndværk søger dygtige og erfarne VVS-montøre til forskellige projekter hos vores kunder i Oslo og resten af Norge. Har du lyst til at prøve noget nyt uden for Danmark, eller er du en erfaren rejsemontør? Så kan der være gode chancer for en ny karriere, eller et frisk pust hos os i Nordisk Håndværk. Det er VVS’eren der kan arbejde selvstændigt  med gåpå mod der er i højsædet. Vi har igennem 17 år skabt et stærkt netværk af dygtige VVS’ere og håndværkere i Norge, som du kan blive en del af.

Om Jobbet:

Du kommer til at gå på mange forskellige projekter, hvor du har stor mulighed for at udvide og få nye kompetencer. Om du er til Service, byggeprojekter eller akkord projekter, så er der mulige opgaver hos Nordisk Håndværk. Over det lange løb kan du udvikle dig, og skabe en karriere med evt. formands job på vores egne projekter.

Faglige kvalifikationer:

 • Som ansøger er du en faglært og erfaren Rørlægger/VVS-montør
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
 • Du fungerer godt sammen med dine kollegaer.

Vilkår
Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Hvert projekt har forskellig varighed, men vi sørger for at få dig fra det ene projekt til det næste. Der er skattefordele og mulighed for at arbejde igennem.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 60 22 31 18 eller Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut