NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

VVS-montør til Renoveringsprojekt i København S

VVS-montør til Renoveringsprojekt i København S

faldstammer-jagtvejens-vvs

Vi søger en dygtige og erfaren VVS-montører til renoveringsprojekt i København S.

Der skal ske udskiftning af faldstammer og stigestrenge på et større renoveringsprojekt. Miljøteam står for nedrivning, således alt er gjort klar til montering i bolig-ejendommene. Er du en der kan lide at få noget udrettet på byggepladser, så er det her en perfekt mulighed.

Faglige kvalifikationer:

-Som ansøger er du en faglært og erfaren Vvs-montør, og du kan klare alt indenfor almindelig VVS-installationer.
-Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
-Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
-Du fungerer godt sammen med dine kolleger.

Vilkår

Stillingen er fuldtid og arbejdstid er 5 dages uge. Varighed estimeres til cirka 3 måneder. Attraktiv aflønning + bonus

Interesseret?

Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92 eller Jacob Dalby +45 60 22 31 18.

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

 

Hvem er vi?

Nordisk Håndværk har leveret fagfolk til bygge og renoverings-branchen siden 2000, og er en af de største leverandører i Danmark og Norge inden for vores segment. Vi leverer kvalitets-fagfolk til over 50 aktive kunder i Danmark og Norge, og af samme årsag får vi hele tiden nye spændende opgaver og projekter. Nordisk Håndværk er en virksomhed i vækst – og har i dag 200 dygtige folk ansat.  Derfor har vi løbende brug for kompetente fagfolk.

Dine Fordele

De fagfolk, der vælger at arbejde sammen med Nordisk Håndværk, får en troværdig samarbejdspartner med et bredt udbud af opgaver, gode arbejdsforhold og bliver en del af et stort netværk.

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut