NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

VVS-montør til Frederiksberg, der elsker udfordringer

VVS-montør til Frederiksberg, der elsker udfordringer


Vi søger 1 dygtig og erfaren VVS-montør til forskellige renoveringsprojekter i Københavns-området med udgangspunkt i Frederiksberg.

Faglige kvalifikationer:

Som ansøger er du en faglært og erfaren VVS-montør, og du kan klare alt indenfor almindelig VVS-installationer i forbindelse med renoveringsopgaver, herunder udskiftning af radiatoranlæg, faldstammer, stigestrenge, renovering af badeværelser m.m.
Der er gang i rigtig mange forskellige projekterer, så du kommer ikke til at kede dig.

Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne. Du fungerer godt sammen med dine kolleger.

Vilkår
Stillingen er fuldtid og arbejdstid er 5 dages uge.
Mødetider: Mandag-torsdag fra kl. 7:30-16:00 og fredag fra kl. 7:30-12:00.
Varighed estimeres til cirka 2-3 måneder med mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse: Så hurtigt som muligt

Interesseret? Send en ansøgning med CV (vedlagt referencer) til job@nh-aps.com
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Per E.H. Christensen på mobil +4522711192 eller til Jacob Dalby på +4560223118.

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside: HER

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Nordisk Håndværk:
Nordisk Håndværk har leveret fagfolk til branchen siden 2000, og er en af de største leverandører i Danmark og Norge inden for vores segment. Vi leverer kvalitets-fagfolk til over 50 aktive kunder i Danmark og Norge, og af samme årsag får vi hele tiden nye spændende opgaver og projekter. Nordisk Håndværk er en virksomhed i vækst – og har i dag 200 dygtige folk ansat.

Derfor har vi løbende brug for kompetente fagfolk.

De fagfolk, der vælger at arbejde sammen med Nordisk Håndværk, får en troværdig samarbejdspartner med et bredt udbud af opgaver og gode arbejdsforhold, og bliver en del af et stort netværk.

Nordisk Håndværks primære formål er:
at være en værdiskabende leverandør af dygtige, stabile og effektive håndværkere, som hjælper vores kunder med deres projekter, og dermed hjælper kunden med at skabe en levedygtig forretning.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut