NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Ventilationsmontør

Ventilationsmontør

vikar ventilation

Vikar ventilation NH Bemanding udlejer og leverer fagfolk til arbejde indenfor varme-, ventilations- og sanitetinstallationer (VVS) og vi har ventilationsmontører med erfaring og speciale i følgende arbejde:

  • Forarbejdning af tyndplader, tilpasning af rør, kanaler og samlestykker til ventilations- og klimaanlæg
  • Installering og indregulering af anlæg med nødvendig styring og automatik
  • Foretage målinger og analyser af klimaforhold
  • Reparation
  • Service

Vores ventilationsmontører har dokumenteret og solid praktisk erfaring inden for deres håndværk, de har svendebrev og er blevet valideret af referencetjek.  Læs mere om vores kvalitetssikring af udlejede fagfolk her. Med en ventilationsmontør fra NH Bemanding er du sikret at få en stabil og kompetent vikar.

Og så er det nemt. Vi står for alt det praktiske fra start til slut: Rekruttering, CV, verificering af kompetencer, kontrakter, opfølgning og evaluering igennem projektforløbet, overenskomster, løn, sociale omkostninger og arbejdstøj.

Vi har også tilknyttede VVS-montører med speciale i:

  • Styring og udvikling
  • Projektering
  • Ingeniørtekniske opgaver og ledelse

 Desuden kan vi også stå for reparation, vedligeholdelse og service af installationerne.

Har du brug for ekstra arbejdskraft, så ring på tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få tilsendt CV

NH Bemanding har leveret vikarer og fagfolk til bygge- og anlægsbranchen siden år 2000. NH Bemanding og er en af de største vikar og bemandingsvirksomheder i Danmark og Norge inden for vores segment. Fleksibel og kvalificeret vikar arbejdskraft til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge. Mere end 6000 projekter og byggepladser bag os, siden vi startede i år 2000. Vores vikarer og fagfolk har dokumenteret, solid praktisk erfaring, og vi har i dag 200 dygtige folk ansat. Vikar ventilation.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut