NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Vikar blikkenslager / tag og facade

Vikar blikkenslager / tag og facade

blikkenslager-banner

Vikar blikkenslager NH Bemanding er specialiseret i levering og bemanding af fagfolk. Vi tilbyder bemanding af håndværkere til byggeprojekter inden for de forskellige håndværkerfag som: blikkenslagere, tag- og facademontører de har erfaringer inden for bl.a.

  • Forarbejdning af metalplader
  • Fremstilling og montage af tagrender og nedløbsrør
  • Udførelse af tag- og facadedækning i plader, fx med kobber eller aluminium
  • Inddækninger af skorstene, tagvinduer, kviste, facader og taghætter

Vores dygtige blikkenslagere håndterer en bred vifte af opgaver, simple som komplicerede alt efter kundernes behov.

Vi har også montører, der har erfaring med at udføre tagarbejde i bly, zink og kobber med tilhørende pladearbejde, svejsning og lodning.

Vores blikkenslagere har dokumenteret og solid praktisk erfaring inden for deres håndværk, de har svendebrev og er blevet valideret af referencetjek.  Læs mere om vores kvalitetssikring af udlejede fagfolk her. Med en vikar blikkenslager fra NH Bemanding er du sikret at få en stabil og kompetent håndværker.

Og så er det nemt. Vi står for alt det praktiske fra start til slut: Rekruttering, CV, verificering af kompetencer, kontrakter, opfølgning og evaluering igennem projektforløbet, overenskomster, løn, sociale omkostninger og arbejdstøj.

Har du brug for ekstra arbejdskraft, så ring på tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få tilsendt CV

NH Bemanding har leveret vikarer og fagfolk til bygge- og anlægsbranchen siden år 2000. NH Bemanding og er en af de største vikar og bemandingsvirksomheder i Danmark og Norge inden for vores segment. Fleksibel og kvalificeret vikar arbejdskraft til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge. Mere end 6000 projekter og byggepladser bag os, siden vi startede i år 2000. Vores vikarer og fagfolk har dokumenteret, solid praktisk erfaring, og vi har i dag 200 dygtige folk ansat. Vikar blikkenslager.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut