NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Rekruttering og processen

Rekruttering og processen

rekruttering beskåret
Stillingsbeskrivelse /Kravspecifikation

Kravspecifikationen er det vigtigste værktøj for at sikre et optimalt match mellem din virksomheds behov for mandskab og den kandidat der skal udføre opgaven. Sammen med konsulenten fra NH Bemanding udarbejdes en kravspecifikation.

Kandidatbehandling og søgning

Grundet vores optimerede IT-processer, der giver gennemsigtighed og hurtighed, kan vi hurtigt søge kandidater i vores netværk, der matcher netop jeres behov både mht. faglige kompetencer og erfaring. Alle kandidater vil få løbende tilbagemelding om sin behandlingsstatus og hvor de er i processen.

Interview-fasen

Vi har opbygget en database, hvor mange af vores kandidater har oparbejdet en track-record på deres kompetencer og arbejdsindsats, og er blevet evalueret af vores kunder efter arbejdet er afsluttet. Dette betyder, at mange af vores kandidater har status: kan anbefales af kunden. Disse kandidater har første prioritet i en match med en ny kunde.

De kandidater vi ikke har erfaring med direkte, interviewes og deres referencer tjekkes. De kandidater, som tilfredsstiller kravspecifikationen, vil herefter blive præsenteret for kunden.

Kandidatpræsentation

Vi sender en præsentation af den kvalificerede kandidat til kunden, som matcher stillings- og kravspecifikationen.

Referencetjek

Vi gennemfører altid en kvalitativ referencetjek på kandidaten. Vi benytter værktøjer og en specifik metode som sikrer at referencetjekket har samme standard for hver kandidat.

Ansættelse

Efter ansættelsen følger vi op både over for dig som kunde men også over for kandidaten. Dette indebærer, at der etableres en regelmæssig kontakt med kandidaten og dennes overordnede. Vi laver også en afsluttende evaluering hos både kunden og kandidaten efter endt opgave.

Evaluering og kvalitetssikring

Hos NH Bemanding er det vigtigt for os, at kunden har fået kvalitet både fra NH Bemanding som leverandør og fra kandidaten – og at samarbejdet svarer til kundens forventninger. Det betyder meget for os, at du som kunde er tilfreds med forløbet hos NH Bemanding – lige fra start til slut. Derfor har vi et evaluerings- og kvalitetsystem – hvor både NH Bemanding og vores kandidater bliver evalueret. Det sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitet og bliver ved med at forbedre vores indsat og ydelser over for vores kunder.

Få tilsendt CV

Vi står for alt det praktiske fra start til slut