NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Arbejdsmand M/K

Arbejdsmand M/K

Står du og mangler en dygtig arbejdsmand?
Udover faglærte håndværker-vikarer til byggebranchen, leverer NH Bemanding også dygtige og flittige arbejdsmænd.
Vores arbejdsmand m/k har erfaring fra en lang række forskelligartede opgaver og kan både hjælpe til med de mere simple opgaver, som pladsmand, oprydning, nedrivning, håndtering af affald. Eller assisterer med de lidt tungere opgaver, der kræver mange års erfaring indenfor et specifikt fagområde, hvor arbejdsmanden assisterer de faglærte håndværkere.

NH Bemanding leverer mange typer af arbejdsmænd:

  • Arbejdsmænd der hjælper faglærte indenfor VVS, tømrerfaget, murer m.m
  • Arbejdsmænd til jord og beton, isolering og kloak
  • Arbejdsmænd / pladsmand til all-round opgaver, oprydning, nedrivning, affaldshåndtering

Sammen med dig finder vi hurtigt den rigtige arbejdsmand til opgaven.

Vi ved hvor vigtigt der er, at vi som bemandings bureau lever op til de værdier og forventninger, som vores kunder har til vores vikarer. Derfor er vi i en tæt dialog med dig som kunde, så vi sikrer, at vores vikarer også lever op til dine forventninger.
Det er også afgørende for os at tiltrække de rette medarbejdere. Dette kræver både ordentlige arbejdsbetingelser, og en løn der passer til de efterspurgte kompetencer og opgaver. Til gengæld kan vi tilbyde dig som kunde motiverede og dygtige vikarer, til en meget konkurrencedygtig pris.

Og så er det nemt. Vi står for alt det praktiske fra start til slut: Rekruttering, CV, verificering af kompetencer, kontrakter, opfølgning og evaluering igennem projektforløbet, overenskomster, løn, sociale omkostninger og arbejdstøj.
Har du brug for en dygtig og flittig arbejdsmand m/k, så ring på tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du brug for ekstra vikar VVS arbejdskraft, så ring på tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få tilsendt CV

NH Bemanding har leveret vikarer og fagfolk til bygge- og anlægsbranchen siden år 2000. NH Bemanding og er en af de største vikar og bemandingsvirksomheder i Danmark og Norge inden for vores segment. Fleksibel og kvalificeret vikar arbejdskraft til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge. Mere end 6000 projekter og byggepladser bag os, siden vi startede i år 2000. Vores vikarer og fagfolk har dokumenteret, solid praktisk erfaring, og vi har i dag 200 dygtige folk ansat.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut