NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Vi søger ny rekruttør til vores team i Valby.

NH Bemanding servicerer både danske og udenlandske kunder med HR og rekrutteringsløsninger af både dansk og udenlandsk arbejdskraft. Du skal rekruttere fortrinsvis Blue-Collar håndværkere både til vikarjobs, til fastansættelse og Try&Hire.

Du skal kvalificere og rekruttere dygtige folk til projekter eller faste jobs lokaliseret i Danmark og Sverige. Vi har også en afdeling i Oslo, Norge – hvor der kan være samarbejde med vores Norske hold af rekruttører. Har du ikke været rekruttør før, vil vi hjælpe dig med oplæring, checklister og andre værktøjer.

Du skal have lidt af et ”sælger-attitude” hvilket betyder at du skal kunne li at snakke med mange forskellige mennesker i løbet af en dag, og være i stand til selv at opsøge og skabe kontakter for at opbygge dit netværk af kandidater indenfor mange forskellige faggrupper via SOME platforme og online job-sider på internettet etc.

Du skal skrive job-opslag, screene og kvalificere kandidater mht. deres faglige kompetencer, lave jobinterviews, kontrakter, forhandle løn og håndtere juridiske dokumenter som kontraktforhold, forstå overenskomster, arbejdstilladelser m.m.

Du skal kunne læse og skrive Dansk og engelsk.
Kørekort er en fordel.
Branchekendskab er en fordel men ikke et krav. Vi vil lærer dig op i rekrutteringsværktøjerne så du hurtigt vil kunne komme igang.

Hvad får du? Ingen arbejdsdage der er ens, nye unikke kollegaer fra både Jylland, København, Oslo, Athen, Bukarest, Warszawa, Zürich og Down-under  Australien. Og som elsker kage og rundstykker om fredagen. Derudover en masse dejlige kunder med mange spændende opgaver du skal være med til at hjælpe.

Lønordning er fast månedsløn + pensionsordning + sygeforsikring. Derudover kan du få tilbudt bonusordning og provision.

Send en ansøgning – og dit CV til Jeanett Skou på email jws@nh-aps.com mærket ”rekruttør”. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere om stillingen. Ring på 92444539

Stillingen er fuldtid, og stedet er i Valby, København.

Vi ser frem til din ansøgning.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut