NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Selvkørende og ambitiøs Vvs-sjakbajs søges til nye boligprojekter i Oslo

Selvkørende og ambitiøs Vvs-sjakbajs søges til nye boligprojekter i Oslo

Brænder du for nye udfordringer som sjakbajs på byggeprojekter, hvor du bliver omdrejningspunktet for byggepladsen har stor indflydelse og selv får lov at træffe selvstændige beslutninger?

Nordisk Håndværk søger en engageret VVS-sjakbajs til et par nye byggeprojekter med opstart i maj måned og frem. Vi arbejder i Både Danmark og Norge – og derfor skal du have lyst til også at rejse. Du har mulighed for at tage et par gode VVS-folk med dig i teamet.

Er du uddannet VVS-montør, og har erfaring som sjakbajs – og føler dig på hjemmebane på en byggeplads, hvor du tilrettelægger arbejdet og organiserer sjakket? Kunne du tænke dig en meget selvstændig og udfordrende stilling i en dynamisk afdeling, hvor du varetager alle aspekter af VVS-projekteringen fra start til slut? Send os en ansøgning med dit CV i dag.

Faglige kvalifikationer:

 • Udannet VVS montør / rørlægger med svendebrev og kan dit fag
 • Har erfaring som sjakbajs fra tidligere jobs
 • Kan læse og forstå tegninger

Opstart: i maj måned og frem

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 60 22 31 18 eller Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut