NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Rekord høj akkord til effektiv VVS-montør/Teknikrums ekspert i Oslo/fri bolig

Rekord høj akkord til effektiv VVS-montør/Teknikrums ekspert i Oslo/fri bolig

nh_-jagtvejens-vvs-pexroer
Nordisk Håndværk har brug for 1-2 nye VVS-montører der er hajer til Teknikrum. Gerne makkere eller sjak til vores egen  NH entreprise. Er du erfaren indenfor akkord og har du for øje at få noget lavet så er der en mulighed for at komme ind på nogle nybyg projekter med meget attraktive akkorder.

Arbejde

Du kommer til at arbejde på forskellige byggepladser. Hvor i alt 40 af vores rørlæggere VVS’ere og smede går. Du vil komme til at arbejde ud fra tegninger selvstændigt og være med til at starte VVS delen  få tildelt dit eget område du skal rørlægge og opbygge teknikrum, du vil få akkord aftaler der er så simple at det er muligt for dig at følge med i din løn. Der er høj fokus på hastighed og kvalitet på byggepladserne så du skal være effektiv, til gengæld kommer du ind i et fedt netværk af dygtige VVS’ere.

Opgaverne Kræver, at du:

 • Er uddannet VVS-montør el. blikkenslager
 • Kan arbejde både selvstændigt og samarbejde i teams effektivt
 • Har en solid praktisk erfaring og du har akkord mentalitet.
 • Er pålidelig, selvstændig, og du er i stand til at tage ansvar for opgaverne.
 • Er god til at få noget bestilt noget og har erfaring med MA og pex rør og tekniskerum.

Vilkår

Projektet står til at være fuldtid i 3-6 måneder med mulighed for forlængelse. Det er muligt at tage en 3 ugers turnus  ordning 3 uger ude 1 uge hjemme.

Tiltrædelse:
 Hurtigst muligt

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 60 22 31 18. eller Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV
Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut