NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Vikar og NH Bemanding

Vikar og NH Bemanding

Nordisk Haandvaerk vaerktoej

NH Bemanding har leveret vikarer og fagfolk til bygge- og anlægsbranchen siden år 2000. NH Bemanding og er en af de største vikar og bemandingsvirksomheder i Danmark og Norge inden for vores segment.

Vi leverer fleksibel og kvalificeret vikar arbejdskraft til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge. Vi har mere end 6000 projekter og byggepladser bag os, siden vi startede i år 2000. Vores vikarer og fagfolk har dokumenteret, solid praktisk erfaring, og vi har i dag 200 dygtige folk ansat. Vi har vikarer tilknyttet i hele landet og har igennem årene opbygget et stærkt vikar netværk, hvilket betyder, at du gennem os får adgang til en stor pulje af vikar håndværkere inden for mange specialområder.

Vores vikar netværk

Virksomheden har kontorer i København og  Jessheim (Norge). Vores store netværk af vikarer og håndværkere gør os i stand til at præsentere din virksomhed for den rigtige vikar og fagmand. Vi sikrer, at vores vikar håndværkere har solid dokumenteret erhvervsrelevant erfaring og besidder de rette fagkompetencer for at kunne løse den konkrete opgave. NH Bemanding har igennem årene oparbejdet en stor kontaktflade og et stort vikar netværk af kompetente håndværkere, og vi er specialister i at finde håndværkere til bygge- og anlægsbranchen.

Vores speciale

Vores formål er at hjælpe kunder med at skabe en levedygtig forretning – ved at levere dygtige og effektive vikarer og håndværkere til deres projekter – til den aftalte tid og pris.

Vi har i dag 200 dygtige folk ansat og er specialister i at levere håndværkere til enten den daglige bemanding, i spidsbelastninger eller til større projekter inden for:

 • VVS-montører/rørlæggere
 • Ventilationsmontører
 • Tømrere
 • Elektrikere
 • Blikkenslagere / tag og facade
 • Smede og svejsere

Læs hvad vores kunder sig om os

Vikar og Bemandingsvirksomhed i vækst

NH Bemanding har erfaring med rekruttering af håndværkere til byggebranchen helt tilbage fra år 2000, og leverer faglærte vikar håndværkere til kunder i både Danmark og Norge.

Virksomheden tog udgangspunkt i levering af vikar fagfolk til VVS-installatører og rørlæggerforretninger. Efterhånden udvidede NH Bemanding sin levering til også at omfatte de andre fagområder, som vi leverer til i dag.

Vores idégrundlag og mission som vikar bemandingsvirksomhed er:
At hjælpe kunder med at skabe en levedygtig forretning – ved at levere dygtige og effektive vikar håndværkere til deres projekter – til den aftalte tid og pris.

Vores mål er at være den bedste vikar virksomhed i Norden til levering af fagfolk til de brancher, vi er specialiserede i. Vi ønsker desuden at være en stabil og lønsom samarbejdspartner for vores håndværkere, hvor løn bliver udbetalt til tiden og arbejdsforholdende er i orden.

Kontakt os nu på telefon tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe med ekstra vikar arbejdskraft.

Få tilsendt CV

Vi gør det nemt

Vi står for alt det praktiske fra start til slut: Rekruttering af vikar, CV, verificering af kompetencer, kontrakter, opfølgning og evaluering igennem projektforløbet, overenskomster, løn og arbejdstøj.

Hos NH Bemanding har vi en meget personlig og nær tilgang til at finde den rigtige håndværker til vores kunders udfordringer og behov. Vi kender vores håndværkere og deres kompetencer og styrker, så vi ved, hvad de kan levere. Vi sætter en ære i et konstruktivt og problemfrit samarbejde for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Fleksible og dygtige håndværkere på timebasis

 • Få hurtig hjælp med vikar og bemanding enten i spidsbelastede perioder eller større projekter
 • Håndværkere med solid dokumenteret erhvervserfaring inden for deres håndværk
 • Vi ordner alt det praktiske og administrative med løn, kontrakt etc.
 • Opfølgning og evaluering af vikarens og håndværkerens indsats hos kunden
 • Tilfredshedsgaranti på håndværkeren
 • Vi har erfaring i levering af fagfolk siden år 2000
 • Vi er en stabil og velkonsolideret leverandør

Har du brug for ekstra arbejdskraft, så ring på tlf. 92 44 45 34 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få tilsendt CV

Vi er medlem Dansk Byggeri.

Nordisk Håndværk medlem Dansk Byggeri

Vi står for alt det praktiske fra start til slut