NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

NH Bemanding søger en uddannet, erfaren industrielektriker og projektleder til et stor og spændende projekt i Kalundborg

NH Bemanding søger en uddannet, erfaren industrielektriker og projektleder til et stor og spændende projekt i Kalundborg

Vi søger en uddannet, erfaren industrielektriker, som også er uddannet og erfaren som projektleder til et farmaceutisk byggeprojekt for Novo Nordisk i Kalundborg.

Om jobbet:

Dette er i øjeblikket det største projekt i Danmark med omkring 2200 mennesker på stedet i alt. Der er mere end et el-firma involveret i forskellige aspekter af det elektriske arbejde. Denne projektleder vil arbejde for vores store og stabile kunde, som har et godt navn i den danske byggeindustri, og som er underentreprenøren ansvarlig for kabeltrækning. Det vil dog være nødvendigt at samarbejde med de andre underentreprenører, krydstjekke deres arbejde, rapportere om ting, der skal rettes, få godkendelse til ændringer osv.

Kvalifikationer:

 • Du er en uddannet og erfaren industrielektriker
 • Du er en uddannet og erfaren projektleder
 • Har erfaring med store projekter og i stand til at håndtere rapporter, godkendelser til ændringer i installationer osv.
 • Du er dansktalende
 • Du er mødestabil og ansvarsbevidst

Arbejdsvilkår og løn:

 • Lokation: Kalundborg
 • Start: Så snart som muligt
 • Varighed: Dette er en mulighed for fast ansættelse.
 • Løn: Ca. 550.000 DKK om året

Er du interesseret? 

Send dit CV inklusive kvalifikationer og relevant erfaring til vores e-mail jobdk@nh-aps.com eller ansøg via formularen nedenfor. Mærk venligst din ansøgning med: “Industrielektriker projektleder stilling”

Du er velkommen til at kontakte vores HR-rekrutter: Vana +45 28 11 71 65  eller skriv en mail med dit CV til vk@nh-aps.com

Vi ser frem til din ansøgning.

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut