NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Logistik manager / Supply chain manager søges til Talgo-teamet i København

Logistik manager / Supply chain manager søges til Talgo-teamet i København

Vi søger for Talgo Danmark, en erfaren logistikmanager /supply chain manager, der skal stå for det overordnet ansvar for planlægning, lagerstyring, logistik og beholdning af materialer og reservedele til de nye Talgo-togvogne.

Da stillingen er nyoprettet, får du stor indflydelse på udformningen af jobbet, hvor du bliver en central person, der skal drive forandringer og processer indenfor Lager, varer, planlægning og logistikområdet.

Du bliver ansvarlig for styring af tekniske og mekaniske komponenterne og dele, der skal bruges til vedligehold og reparationer af togvognene, men også daglige forbrugsvare til både værkstedet og produktionen. Som logistik ansvarlig vil du få det overordnede ansvar for struktur, Materiale planlægning (MRP) og arbejdsgange i den tekniske afdeling. Du vil være ansvarlig for planlægning, fremtidig forbrug og behov, modtagelse, Materiale planlægning (MRP) lagerføring af varer, bestilling og genbestilling af varer, udføre rapporter til ledelsen mht. dokumentation. Du vil få et tæt samarbejde med holdet af teknikere, elektrikere, mekanikere og ingeniører.

En del af Talgo-teamet i Danmark
Du bliver en del af et team i en verdensomspændende virksomhed Talgo.  Du skal arbejde sammen med danske og udenlandske teknikere, elektrikere og mekanikere og andre ingeniører som er på værkstedet i København. Og have en del sparring og koordinering med værkstedet og leverandører i Tyskland og hovedkontoret i Madrid.

Du skal i opstartsfasen til Madrid og læres op i alt mht de nye togvogne og teknologien. Læringsforløbet vil varer ca 1 måned.

Arbejdspladsen vil det første år være i København. Men vil flytte til Næstved omkring starten af 2025. Jobbet er til fastansættelse under gode lønforhold og danske arbejdsregler.

Talgo, et internationalt spansk firma, som arbejder i flere forskellige lande med produktion og vedligehold af toge. Du kan læse mere om Talgo her: Talgo

Læs om de nye vognstammer her: Talgo | DSB’s nye vognstammer

Din baggrund
Talgo Danmark søger en ny kollega med nogle års erfaring fra en nøglerolle som logistik manager / Supply change manager, som har erfaring med at samarbejde med udenlandske leverandører også i forhandlings situationer. Du er struktureret, har flair for at holde orden og har gerne erfaring med indkøbs- og lagersystemer som SAP. Vi ser gerne at du tager initiativ til strukturering, forbedring og simplificering af processer. Du skal oparbejde et godt samarbejde på tværes af afdelinger og lokationer. Du skal derfor som person være åben og samarbejdsorienteret, samt have evnen til at kommunikere på tværs af organisationen.

En håndværksmæssig/teknisk baggrund kan være en fordel.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv tage en udadvendt lederrolle på dig – både overfor egne medarbejdere, men også overfor lagerets brugere i form af bl.a. teknikere og projektledere. Derudover skal du kunne se mulighederne og være nysgerrig, så vi sammen kan få optimeret der, hvor det giver mening.

Uddannelse og Krav:
• Uddannelse og erfaring som logistik manager / Supply change manager
• Erfaring inden for branchen industri, produktion
• Kenskab til MRP
• Engelsk niveau: B2
• Erfaring med SAP

Vi tilbyder
En plads på holdet i en udviklingsorienteret og innovativ virksomhed med kompetente internationale kolleger. Du får mulighed og ansvar for at fortsætte systematiseringen og struktureringen af vores lager. Hertil tilbyder vi varierende og spændende opgaver, hvor du vil få stor indflydelse på planlægningen.

Stillingen er til tiltrædelse efter aftale men gerne omkring oktober/november 2023.
Fast job, 37 timers uge. Lønnen er efter aftale og kvalifikationer. Gode lønforhold under danske arbejdsregler.

Lidt mere om de primære funktioner indenfor Planlægning:
• indsamle data fra interne og eksterne for at forudsige fremtidig efterspørgsel og ordrer
• Kendskab og opretholdelse af efterspørgslen på MRP system (materialebehovsplanlægnin)
• Optimering af forsyningskæden, systemer og metoder for at kunne forudse fremtidige behov
• Administrere og lukke arbejdsordrer til værkstedet
• Logsystemer og administration af papirkopierne af vedligeholdelses- og ændringsdokumenterne, scan og upload dem til virksomhedens database
• Udarbejde rapporter og dokumentation påkrævet af ledelsen, kunder, leverandører og underleverandører
• Kende til og overhold de kvalitets-, miljø- og sikkerhedsstandarder og -politikker, der er inkluderet i Talgos ledelsessystem.

Primære funktioner indenfor Indkøb:

• Analysere materialebehov til vedligeholdelse af togsættene
• Lageroptimering
• Lagerhåndtering: Styre leverancer af materialer med leverandører med henblik på at tilfredsstille vedligeholdelsesaktiviteternes behov
• Send leveringsordrer til leverandører med angivelse af mængder og leveringsdatoer for materialer
• Overvåge overholdelsen af ​​leverancer af materialer i tide
• Overvåg decentralisering af materialer, der skal repareres af leverandører
• Anmod om overførsel af materialer til andre værksteder, hvis det er nødvendigt
• Forhandle handlingsplaner med leverandører, når den af ​​dem bekræftede dato ikke opfylder produktionslinjens behov

Ansøgning:

Send din ansøgning til Jeanett Skou  jws@nh-aps.com (Skriv gerne i emnefeltet “Lagertekniker”)
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +4592444539.

Vi ser frem til din ansøgning.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut