NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Kan du akkord og har lyst til nye udfordringer som Vvs-montør/rørlægger i Norge?

Kan du akkord og har lyst til nye udfordringer som Vvs-montør/rørlægger i Norge?

Vi kan tilbyde attraktivt job på akkordarbejde i nye Lejlighedsprojekter med 30 til 160 lejligheder i hver projekt, og hvor der er god mulighed for at tjene godt på akkord. Der er varigt arbejde for de rette personer. De fleste af os er fra Danmark inkl projektledere og administration.

Vores mål er at være den bedste VVS og Sprinkler installatør, med de bedst betalte medarbejdere og mest tilfredse kunder, derfor skal vi bruge de bedste folk! Er du en af de af dem så ring eller skriv nu!

Vi er et team på ca 40 mand som består af projektledere, akkordholdere, rørlæggere, og ventilationsmontører. Vi ved at det er afgørende for vores samlede succes at hver enkelt medarbejder trives og har succes!

Faglige kvalifikationer:

 • Udannet VVS montør / rørlægger med svendebrev og kan dit fag
 • Har erfaring med akkord
 • Kan læse og forstå tegninger

Vi tilbyder:

 • Fast stilling i en ekspanderende entreprenør-virksomhed (NH Entreprenør AS)
 • Gode lønbetingelser
 • Gratis bolig
 • En travl arbejdsplads med gode kollegaer

Vi er i øjeblikket 6 akkordteams og 40 medarbejdere i NH Entreprenør. Vi har et godt sammenhold og så er vi hammer dygtige.

Vilkår:

Stillingen er heltid. Du bliver lønnet efter den Norske akkordtarif, og der er tilskud til rejser og diæter inklusiv fri bolig. Turnus kan aftales.

Tiltrædelse: september 2016

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com med mærket VVS-montør. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 60 22 31 18 eller Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut