NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Jobeventyr i Norge til erfaren Spjæld og Service VVS’er

Jobeventyr i Norge til erfaren Spjæld og Service VVS’er

 

Nordisk Håndværk har brug for 2 spjæld og service VVS’ere til Oslo området. Er du en dygtig allround VVS’er med erfaring i spjæld og service, så er der mulighed for job i Oslo området.

Arbejde

Du kommer til selv at køre rundt til diverse service opgaver, her er har du rig mulighed for at planlægge din egen dag. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Du kommer til at have fri bolig med eget værelse og dele køkken og bad med andre danske vvs’ere fra Nordisk Håndværk.

I arbejdet er det vigtigt at du forstår betydningen af god service, og tager nye opgaver med et smil.

Opgaverne Kræver, at:

  • Du er uddannet VVS-montør el. Rørlægger.
  • Du har solid praktisk erfaring, især indenfor service og spjæld
  • Du er pålidelig, selvstændig, og du er i stand til at tage ansvar, for de opgaver vores kunder giver.
  • Du har kørekort

Vilkår Rotation: 3 ugers arbejde og en uge fri foretrækkes, men andre turnus ordninger kan aftales. Vi sørger for fri bolig og vi hjælper til med alt det praktiske. Fuldtid, 3 måneders opgave med mulighed for fastansættelse, god løn med skattefordele og rejsegodtgørelse.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Interesseret? Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 60 22 31 18 eller Per E. H. Christensen på mobil + 45 22 71 11 92

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

 

Vi står for alt det praktiske fra start til slut