NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Frisk Rejselysten Service VVS’er søges til jobs hos hr. og fru Oslo

Frisk Rejselysten Service VVS’er søges til jobs hos hr. og fru Oslo

norge-huse

Nordisk Håndværk søger en dygtig og erfarne VVS-montør til service i Oslo,  vi har fået opgaver til hr og fru Norge i Oslo omegn og trænger en Service mand der har mod på at arbejde i Norge. Kvaliteten vi søger er en godarbejdsindstilling og evnen til at kunne arbejde selvstændigt på VVS opgaver.

Om Jobbet:

Du kommer til at gå på mange forskellige projekter, og besøge hr. og fru. Norge på almene service opgaver. Du kommer til at blive en del af et hold på ca. 80 VVS-montører der arbejder som rejsemontører i Norge.

Faglige kvalifikationer:

 • Som ansøger er du en faglært og erfaren Rørlægger/VVS-montør
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
 • Du fungerer godt sammen med dine kollegaer.

Vilkår
Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Hvert projekt har forskellig varighed, men vi sørger for at få dig fra det ene projekt til det næste. Der er skattefordele ved at arbejde i Norge og mulighed for at arbejde igennem i mange timer.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
Skriv en skriftlig ansøgning og CV(vedlagt referencer) og send det til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jan Skou +45 92 44 45 25, Jeanett Skou+45 92 44 45 39 eller  Jacob Dalby +45 92 44 45 38

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : Nordisk Håndværk registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut