NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Bliv medarbejder hos os

Bliv medarbejder hos os

rekruttering beskåret

Vores kunders behov for stabil og fleksibel arbejdskraft

NH Bemanding er en bemandingsvirksomhed, der leverer og udlejer dygtige og selvstændige håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen, som har brug for fleksibel og stabil arbejdskraft – til den aftalte tid og pris.

Vores kunders behov for at leje fagfolk og ekstra bemanding opstår typisk, når de har en forøget ordretilgang, har behov for nye eller supplerende kompetencer til projekterne, har sæsonudsving i deres produktion eller  stræber efter optimal fleksibilitet i deres medarbejderstab.

NH Bemanding leverer kvalitetsfagfolk til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge, og af samme årsag får vi hele tiden nye spændende opgaver og projekter.

Derfor har vi løbende brug for kompetente fagfolk, især inden for:

 • VVS-montører/rørlæggere
 • Ventilationsmontører
 • Blikkenslagere / Tag og facade
 • Tømrere
 • Elektrikere
 • Smed og svejsere

Registrer dit CV

Ud over spændende opgaver inden for landets grænser, får vores tilknyttede fagfolk også mulighed for at få tilbudt spændende opgaver i Norge. Her har NH Bemanding været på markedet i mange år og har efterhånden fået opbygget et netværk af mange spændende kunder, vi kontinuerligt leverer gode fagfolk til.

De fagfolk, der vælger at arbejde sammen med NH Bemanding, får en troværdig samarbejdspartner med et bredt udbud af opgaver og gode arbejdsforhold, og bliver en del af et stort netværk.

NH Bemandings formål er at hjælpe kunder med at skabe en levedygtig forretning – ved at levere dygtige og effektive håndværkere til deres projekter – til den aftalte tid og pris.

Hvorfor blive medarbejder hos os?

Der kan være et utal af grunde til at blive en del af teamet hos NH Bemanding. Nogle bliver medarbejdere hos os, fordi de har lyst til at se mange forskellige arbejdspladser, eller for at få inspiration og blive udviklet i mødet med nye arbejdsopgaver og andre mennesker. Andre vælger at blive en del af medarbejderstaben og netværket hos NH Bemanding, da det giver en mulighed for fleksibilitet og frihed til selv at vælge, hvor og hvornår man vil arbejde.

Når du er en del af medarbejdernetværket hos NH Bemanding, forsøger vi at finde opgaver, som passer bedst muligt til dig. Efter at du har afsluttet en opgave, kan du selv bestemme, hvornår du vil påtage dig en ny. Vi kan ikke garantere nye opgaver, men almindeligvis er der stor efterspørgsel på kvalificerede medarbejdere inden for vores arbejdsområder.

Så længe dit projekt og arbejde varer, vil du være ansat hos NH Bemanding, som sørger for at følge alle gældende overenskomster for det arbejde, du udfører, samt lokalaftaler, der kan være gældende på den arbejdsplads, du bliver sendt ud til. Du vil kun have én arbejdsgiver, NH Bemanding, men arbejdssted og arbejdets art kan variere med opgaverne. Som vikar ansat hos NH Bemanding vil du blive del af et netværk med spændende kunder og projekter.

NH Bemanding er ansvarlig for udbetaling af løn samt øvrige sociale omkostninger – herunder bl.a. feriepenge, sygedagpenge, pension, søgne- helligdagsbetaling og øvrige arbejdsgiverafgifter.

Hvem kan blive medarbejder hos NH Bemanding?

Kan du dokumentere en solid, praktisk og relevant erfaring indenfor dit fag, og har du lyst til at yde en personlig service over for vores kunder samtidig med du gør brug af dine faglige kundskaber gennem forskellige typer opgaver, så kan et vikariat meget vel være noget for dig.

Hvad forventer vi af dig?

NH Bemanding og vores kunder stiller høje krav mht. kompetencer, færdigheder, møde-stabilitet, effektivitet og kvalitet.

Det er vigtigt, at du er klar til at yde en 100% indsats, så samarbejdet bliver en positiv oplevelse for både dig selv og vores kunde, således kunden får den ydelse, han har investeret i.

En god professionel indsats giver dig selv en større tilfredshed, arbejdsglæde og faglig stolthed, desuden giver det dig langt større muligheder for at komme ud til nye spændende projekter og kunder. Mange af vores stjerne-håndværkere har været hos Nordisk Håndværk i flere år i træk.

“Code of conduct” for håndværkere i NH Bemanding:

 1. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – Lever kvalitet til kunden.
 2. Vær oprigtigt interesseret i kunden og gør, hvad du kan for at hjælpe ham.
 3. Overhold reglerne for arbejdsmiljø og sikkerhed på de arbejdspladser, du færdes på.
 4. Lav altid kvalitetssikring af dit arbejde – som håndværker hos NH Bemanding er du en håndværker med høj kvalitetssans, der giver stabilitet og høj service!
 5. Skab og bevar en tæt kommunikation med NH Bemanding for at skabe langvarige relationer.
 6. Sørg altid for at være åben, loyal og ærlig over for kunder og NH Bemanding.
 7. Behandl dine kollegaer som en holdkammerat og som et team til at opnå gode resultater hos kunden
 8. Oprethold fuld fokus på NH Bemandings formål i alt, hvad du foretager dig: at hjælpe kunder med at skabe en levedygtig forretning – ved netop at levere dygtige og effektive håndværkere til deres projekter – til den aftalte tid og pris.
 9. Vær produktiv, skab resultater, tag ansvar, gør en forskel – og sørg for at have det sjovt, mens du gør det.

Registrer dit CV

Vi står for alt det praktiske fra start til slut