NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

For håndværkere

For håndværkere

Nordisk Haandvaerk vaerktoej

Bliv en del af vores job netværk i NH Bemanding, hvor vi tilbyder spændende kunder og opgaver samt en varieret hverdag.

NH Bemanding søger håndværkere og kompetente fagfolk løbende for både vores danske og norske kunder. Hvis det er dig og du er interesseret i et job og i at blive en del af et stærkt netværk, kan du tilmelde dig herunder.

NH Bemanding er en af de stærkeste leverandører i Danmark og Norge inden for vores segment. Vi leverer kvalitetsfagfolk til over 100 aktive kunder i Danmark og Norge, og af samme årsag får vi hele tiden nye spændende opgaver og projekter.

Derfor har vi løbende brug for kompetente fagfolk, især inden for:

  • VVS-montører/rørlæggere
  • Ventilationsmontører
  • Blikkenslagere / Tag og facade
  • Tømrere
  • Elektrikere
  • Smede og svejsere

Ud over spændende opgaver inden for landets grænser, har vi også mange opgaver og jobs i Norge.

De fagfolk, der vælger at arbejde sammen med NH Bemanding, får en troværdig samarbejdspartner med et bredt udbud af opgaver og gode arbejdsforhold, og du bliver en del af et stort netværk.

Vi ønsker at være i tæt dialog med vores folk hele tiden, og derfor har vi fingeren på pulsen og sikrer dig de bedste rammer på de mange forskellige arbejdspladser.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i form af en god timeløn og pension samt en arbejdsgiver, der altid er til at komme i kontakt med, så vi sammen skaber de bedste rammer for alle parter.

Stabile håndværkere

NH Bemandings formål er at levere dygtige, stabile og effektive håndværkere til vores kunder med langsigtede behov til at gennemføre deres projekter, og dermed hjælpe kunden med at skabe en levedygtig forretning.

Har du en solid, praktisk og relevant erfaring indenfor dit fag og lysten til at yde en personlig service over for vores kunder og ønsker du at gøre brug af dine faglige kundskaber gennem forskellige typer opgaver, så kan et job hos NH Bemanding meget vel være noget for dig.

Er du interesseret i at blive en del af vores håndværker netværk?

Registrer dit CV

Vi står for alt det praktiske fra start til slut