NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Elevstilling_ Vi søger en udadvendt bogholder-blæksprutte

Elevstilling_ Vi søger en udadvendt bogholder-blæksprutte

NH Bemanding ApS har hovedkontor i Valby og en filial i Oslo, hvorfra vi servicerer B2B kunder med gode håndværkere især indenfor VVS- og tømmerfaget.

Vi har en lille men effektiv administration med 7 medarbejdere i Valby og 3 i Oslo, som styrer over 130 håndværkere i både Norge og Danmark – så vi er effektive. Vi arbejder tæt sammen, og der er ikke en dag der er ens. Altid mange afvekslende og forskellige opgaver og en travl og dynamisk hverdag.

Vi rekrutterer håndværkere i både Danmark, Norge, Tyskland, Polen og andre lande i Europa, og får dem matchet med de arbejdsopgaver vores kunder har brug for.

Det betyder at man i administrationen har med følgende at gøre for både Danske- og Norskansatte:

  • Rekruttering og kvalificering
  • Arbejdskontraktmæssige forhold, løn og overenskomster
  • Løn, feriepenge, pension
  • Fakturering
  • Styring af vores håndværkere, kunder og projekter i vores IT-system

Vi har travlt, og søger derfor en person, som:

Elev som er bogholder-minded – men har lyst til meget mere end det. Du skal arbejde sammen med vores regnskabsdame og lave traditionelle bogholder ting – men have lyst at være en udadvendt blæksprutte – der også laver andre administrative opgaver, holde receptionstelefonen, hjælpe til med personaleopgaver etc.

Kan lide at have med mennesker at gøre, og er god til at kommunikere med folk – uanset om det er ansatte håndværkere eller kunder. For det meste foregår dialogen via telefon eller mail.

Skal kunne skrive og tale flydende dansk. Og skal beherske skriftligt og mundtligt engelsk på B-niveau.

Har IT-kundskaber og hurtigt kan sætte sig ind i nye IT-systemer (vores HR-CRM system, løn og regnskabssystemer) Vi køre i 2 lønsystemer, 2 økonomisystemer og 2 banker da vi er i både DK og Norge.

Har lyst og måske mindre kendskab til bogholderiet mht. fakturering, debitor/kreditor styring, afstemning i banker, løn m.m.

Lidt mere…

Vores folk er 14. dages lønnet og skal registrere deres timer hver uge. Så du skal stå for at vikarerne i Danmark og Norge registrer korrekt og får det godkendt hos vores kunder.

Skal hjælpe med andre administrative opgaver som kontrakter, lønsedler, indberetning til forskellige offentlige instanser i både Norge og Danmark.

Du har mod på at sætte dig ind i forskellige lovgivninger mht. løn, sygedage, forskellige overenskomster etc.

Ansøgning og CV:
Du bedes sende din ansøgning og dit CV til HR-chef, Jeanett Skou på e-mail: jws@nh-aps.com, mærket ”elev”.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jeanett Skou på tlf. 92444539 eller mail jws@nh-aps.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi står for alt det praktiske fra start til slut