NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Elektrikere med DSB til Oslo – Fribolig og turnus ordning, pladsarbejde eller service med bil.

Elektrikere med DSB til Oslo – Fribolig og turnus ordning, pladsarbejde eller service med bil.

electrician-1080554_1920

NH Bemanding  søger  elektrikere med rejselyst til et projekt eller service opgaver i Oslo omegn. Der er plads til ansøgning som makkerpar.

Om Jobbet:

Du kan komme på enten service eller plads arbejde, Service er med servicebil og ud til hr. og fru Oslo med diverse elektriske installations opgaver. På pladser er det nybyg og renovering i Lejligheder hvor der skal  her skal du monteres almene elektriske installationer, stikkontakter lamper og lignende.

Faglige kvalifikationer:

 • Som ansøger er du en faglært og erfaren Elektriker.
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
 • Du fungerer godt sammen med dine kollegaer.
 • OBS på en stor del af vores elektriker opgaver er det påkrævet at have den Norske DSB godkendelse, derfor er det en fordel at have den, men det er ikke påkrævet til opgaver.

Vilkår
Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Hvert projekt har forskellig varighed men vi sørger for at få dig fra det ene projekt til det næste. Der er skatte fordele og mulighed for at arbejde igennem.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
læg dit  CV og  svendebrev og evt referencer til på vores hjemmeside: Bemanding registrer CV . Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 92 44 45 38 eller skrive til ham på job@nh-aps.com

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores cv bank : www.nh-norge.axp.dk

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut