NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Dygtige VVS Rejsemontører søges til nye udfordringer i Norge

Dygtige VVS Rejsemontører søges til nye udfordringer i Norge

NH Bemanding søger dygtige VVS-montører til et byggepladser i Oslo og Drammen. Har du lyst til at prøve noget nyt uden for Danmark, eller er du en erfaren rejsemontør? Så kan der være gode chancer for en ny karriere, eller et frisk pust hos os i NH Bemanding. Det er VVS’eren der kan arbejde selvstændigt  med gåpåmod der er i højsædet. Vi har igennem 17 år skabt et stærkt netværk af dygtige VVS’ere og håndværkere i Norge, som du kan blive en del af.

Om Jobbet:

Du kommer til at arbejde med Varme (radiatorer), Sanitet (pladsbyggetbadeværelser og tilslutning af præfabrikerte badeværelser) Sprinkler eller  alt efter kompetencer, sammen med et hold af 60 VVS montører .

Ellers er der opgaver som på almindeligt nybyg- alt inden for VVS.

Faglige kvalifikationer:

  • Som ansøger er du en faglært og erfaren Rørlægger/VVS-montør
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.
  • Du fungerer godt sammen med dine kollegaer.

Vilkår

God timeløn og diæter.

Bolig er betalt, Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme. Der er skattefordele og mulighed for at arbejde igennem over fuldtid.

 

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?

Send  dit CV vedlagt svendebrev til : job@nh-aps.com. Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jan Skou +45 92 44 45 25 eller Jacob Dalby +45 92 44 45 38

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores hjemmeside : NH-Bemanding registrer CV

Vi ser frem til din ansøgning

 

Vi står for alt det praktiske fra start til slut