NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Bliv en del af vores jobnetværk i NH Bemanding.

Bliv en del af vores jobnetværk i NH Bemanding.

Vi tilbyder spændende jobs til kvalificerede fagfolk samt en varieret hverdag.

NH Bemanding søger løbende håndværkere og kompetente fagfolk til vores kunder.

Er du interesseret i et job i Danmark og i at være en del af vores store og meget stærke netværk, kan du tilmelde dig herunder.

NH Bemanding er en af de stærkeste leverandører i Danmark og Norge inden for vores forretningssegment. Vi leverer kvalitetsprofessionelle til over 200 aktive kunder og derfor får vi hele tiden nye spændende opgaver og projekter.

Vi har et løbende behov for flere kompetente fagfolk, især inden for områderne:

 • VVS-montører
 • Ventilationsmontører
 • Tømrere
 • Elektrikere

Når du vælger at arbejde med NH Bemanding får du en troværdig partner med en bred vifte af jobs med gode arbejdsvilkår, og du bliver en del af vores store netværk, som giver dig flere og bedre muligheder løbende. Vi er altid i tæt dialog med vores folk og holder derfor forbindelsen til både kunder og vores medarbejdere, dette for at sikre at du har de bedst mulige forhold på de mange forskellige arbejdspladser.
Vi tilbyder gode arbejdsforhold efter alle lokale og internationale regler, både vedrørende en god timeløn, pension og feriepenge og en arbejdsgiver som altid er i kontakt med os, så vi skaber de bedste vilkår for alle parter.

Stabile håndværkere
NH Bemandings formål er at levere dygtige, stabile og effektive håndværkere til vores kunder med langsigtede behov for at gennemføre deres projekter og derved hjælpe kunden med at skabe en levedygtig forretning. Har du solid, praktisk og relevant erfaring inden for dit felt og lysten til at yde personlig service til vores kunder, og ønsker du at gøre brug af dine faglige kompetencer gennem forskellige typer opgaver, så er et job hos NH Bemanding det rigtige for dig.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores håndværkernetværk, så udfyld din ansøgning herunder og send dit CV.

Vi ser frem til at høre fra dig.

[one-half-first]

  Jeg er interesseret i dette job

  Jeg opfylder kompetencekravet til denne opgave: Jeg har solid praktisk relevant erfaring indenfor mit fag, og er interesseret i at arbejde som håndværker for NH Bemanding.

  Faglært?

  JaNej

  Vælg faggruppe:

  Vedhæft CV

  Jeg accepterer betingelserne, hvormed jeg giver NH Bemanding tilladelse til at gemme mine indtastede oplysninger elektronisk, samt kontakte mig på e-mail og telefonisk.
  Læs betingelserne her

  Bemærk: Hvis vi vurderer at du er den rigtige kandidat til opgaven, kontakter vi dig personligt. Dine oplysninger vil ikke blive vidergivet til kunden, før vi har talt med dig.

  Hvis du har spørgsmål angående denne opgave, er du velkommen til at kontakte ressource og rekrutteringsafdelingen.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut