NH Bemanding leverer dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere til virksomheder i bygge og anlægsbranchen

Blikkenslagere til Oslo opgaver. Fribolig og rotation.

Blikkenslagere til Oslo opgaver. Fribolig og rotation.

NH Bemanding  søgerblikkenslager som i tag og facade montører med erfaring inden for zink, inddækninger, falsning og naturskiffer. Du skal være  med rejselyst for projekterne er i Oslo og omegn. Der er plads til ansøgning som makkerpar.

Om Jobbet:

Du kommer til at arbejde på tag renovering af huse, og større bygninger i Oslo. En væsentlig del af dit arbejde er at lave et flot produkt til kunden.

Faglige kvalifikationer:

 • Som ansøger er du en faglært og erfaren og udlært tag og facademontø – eller af den gamle blikkenslager uddannelse,  en del års erfaring er påkrævet.
 • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.

Vilkår
Der er mulighed for turnus ordning på 3 uger ude 1 uge hjemme eller 6 uger 2 uger hjemme. Hvert projekt har forskellig varighed men vi sørger for at få dig fra det ene projekt til det næste. Der er skatte fordele og mulighed for at arbejde igennem.

Tiltrædelse:  Hurtigst muligt

Interesseret?
læg dit  CV og  svendebrev og evt referencer til på vores hjemmeside: Bemanding registrer CV . Har du spørgsmål så er du velkommen til at ringe til Jacob Dalby +45 92 44 45 38

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Læg det ind på vores cv bank : www.nh-norge.axp.dk

Vi ser frem til din ansøgning.

[one-half-first]

  I am interested in this job

  I meet the competence requirement for this task: I have solid practical relevant experience within my field, and I am interested in working as a craftsman for NH Bemanning.

  Skilled?

  YesNo

  Choose profession:

  Attach CV

  I hereby consent to and approve that my personal data is registered and handled in accordance with NH Bemandings personal data policy.
  Read policy

  Note: If we consider that you are the right candidate for a job, we will contact you personally. Your information will not be passed on to customers before we talk with you.

  If you have any questions regarding this task, please feel free to contact resource and recruitment department.

  [/one-half-first][one-half][/one-half]

  Vi står for alt det praktiske fra start til slut